Copiii și profesorii voluntari din întreaga țară au reușit să convingă românii să trimită la reciclare peste 1.100.000 kg de deșeuri electrice

0
113

Patrulele de Reciclare din județele Ilfov, Argeș și Olt câștigă premiile naționale ale Ediției Campionilor (2017-2018), pentru că și-au mobilizat exemplar comunitățile la colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).

În total, copiii și profesorii voluntari din întreaga țară au reușit să convingă românii să trimită la reciclare peste 1.100.000 kg de deșeuri electrice, cea mai mare cantitate de DEEE colectată vreodată în decursul unei singure ediții.

Echipa ilfoveană nu numai că se plasează pentru prima oară în topul clasamentului național, dar stabilește și un nou record în istoria programului.  Și elevii și profesorii înscriși din județele Olt și Timis câștigă pentru prima dată un premiu național. iar cei din județul Argeș urcă pentru a doua oară pe podiumul național depășindu-și cu mult realizările anterioare. Elevii și profesorii din toată țara au avut performanțe extraordinare la această ediție.