Școlile din Craiova, pregătite să-și primească elevii

1
153

Școlile din Craiova încep noul an școlar în condiții bune. Autoritățile locale au declarat că s-au făcut investiții masive în toate unitățile de învățământ, fiind onorate toate cererile pe care managerii le-au făcut către municipalitate. Potrivit primarului Olguța Vasilescu, investițiile care s-au făcut în sălile de clasă, pe parcursul întregului an, sunt de zece ori mai mari comparativ cu nivelul anului 2012. „Primăria a făcut investiții – și anul trecut și anul acesta – de zece ori mai mari în școli decât s-a făcut până în anul 2012. Colegii noștri de la Achiziții au lucrat direct cu directorii de instituții, care au venit și au depus solicitare la noi, pentru acoperiș sau să igienizeze sălile de clasă sau să schimbe vasele de toalete…”.

 Primarul Craiovei a explicat că toate aceste solicitări care au venit din partea directorilor au fost centralizate și direcționate către o firmă de construcții cu care municipalitatea are încheiat un acord-cadru, ca și în cazul reparațiilor stradale. „ Datele au fost strânse și s-au dat către firma care are acord-cadru cu Primăria Craiova. Noi nu am lucrat doar pe perioada verii, noi am lucrat și pe parcursul întregului an”, a menționat Olguța Vasilescu. Acord-cadru a fost încheiat în vara lui 2014, pentru o perioadă de 48 de luni şi are o valoare estimată de 21.916.395 de lei din bugetul local. Primarul a menționat că, la preluarea mandatului,  fiindcă, în 2012, toate unitățile de învățământ din Craiova, inclusiv grădinițele, aveau nevoie de investiții masive.

1 COMENTARIU

  1. Bani directionati scolilor cu directori obedienti. Cum sa cred ca ati evaluat situatia corect, daca la Scoala 18 nu ati finalizat noua cladire desi vi s-a expus pe larg situatia si faptul ca este singura scoala din municipiu in care se lucreaza in trei ture??? Mai bine refaceti ce ati reparat si acum 3 ani, nu? Vesnic fonduri la aceleasi scoli…

Comments are closed.