Simona Halep, campioană la Toronto

1
366

Simona Halep, locul 15 WTA şi cap de serie 15, a câştigat turneul de categorie WTA 1000 de la Toronto, după ce a învins-o în finală pe Beatriz Haddad Maia (Brazilia, numărul 24 mondial), scor 6-3, 2-6, 6-3, după două ore şi 18 minute. Pentru Halep este al 24-lea trofeu la simplu în circuit, care îi aduce 439.700 de dolari şi 900 de puncte, iar de luni românca va urca pe locul 6 WTA.

”Este greu, am foarte multe lucruri de spus, dar sunt foarte obosită. Felicitări, Beatriz, a fost o bătălie adevărată, îți urez mult succes pentru US Open. E un loc special pentru mine, chiar am vrut să câștig în fața voastră, văd multe steaguri românești, canadiene, braziliene. Patrick, mulțumesc că ai crezut în mine și mi-ai fost alături, sper că te-am făcut mândru. Poate nu am jucat bine, dar am luptat. Acum câteva luni, nu mă gândeam că aș putea câștiga un astfel de trofeu”, a declarat Simona Halep.

1 COMENTARIU

  1. Superbă performanță!
    Apropos : Dacă ungurii vor s-o omagieze pe Simona pot oricând. Dacă așteaptă până o tenismenă de la ei ajunge la performanțele Simonei vor trece câteva generații. Ei au performanțe în alte sporturi…

Comments are closed.