Credeţi sau nu… Misterioasa piatră care levitează în fiecare an pentru 30 de minute

0
247

Din seria lucrurilor inexplicabile, o piatră misterioasă, aflată în satul Al-Hassa, Arabia Saudită, levitează în fiecare an pentru 30 de minute. La începutul lunii aprilie, pentru o perioadă scurtă de timp, piatra mistică din satul arăbesc se ridică de la pământ pentru o perioadă scurtă de timp. Acest fapt nu poate fi explicat de nimeni, iar misterul pare să aparţină de domeniul fantasticului.

Localnicii, conform religiei, nu au voie să discute despre acest fapt şi nici să-l facă public. Totuşi, povestea din spatele pietrei magice a ieşit la suprafaţă atunci când un localnic a relatat cum în anul 1989, în timpul unei confruntări armate, un terorist s-a ascuns în spatele pietrei. În cele din urmă a fost ucis şi de atunci, în fiecare an, la începutul lunii aprilie, piatra levitează. Probabil că în memoria celui ucis, pentru că altă explicaţie logică nu există.

Mai multe detalii nu se cunosc despre această piatră din cauza tăcerii pe care o poartă locuitorii satului. Cercetătorii nu ar putea să pătrundă acolo pentru examinarea fenomenului, fapt pentru care ciudata piatra din Al-Hassa rămâne un mister neelucidat.

 

http://www.efemeride.ro