Programul Curții de Apel Craiova în perioada vacanței judecătorești

0
357

Începe vacanţa judecătorească, astfel că instanţele îşi restrâng activitatea în perioada următoare. Reprezentanţii Curţii de Apel Craiova au comunicat faptul că, în perioada vacanţei judecătoreşti – de pe 16 iulie până pe 26 august a.c. -, activitatea de judecată, precum şi activitatea compartimentelor auxiliare ale Curţii de Apel Craiova se va desfăşura astfel:

  • activitatea cu publicul a Compartimentelor Arhivă – Registratură este asigurată de către personalul planificat săptămânal şi se desfăşoară cu respectarea programului normal de lucru: 8.30 – 12.30.
  • completele special constituite pentru perioada vacanţei vor soluţiona cauzele urgente sau pe cele care impun celeritate conform art. 113 din Regulamentul de Ordine Interioară al instanțelor aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1375/2015.
  • În perioada vacanței judecătorești, ședințele de judecată sunt planificate astfel:
  • La secția penală și pentru cauze cu minori, ședințele de judecată se vor desfășura în fiecare zi de marți și joi, începând cu ora 10.00.
  • La secția contencios administrativ și fiscal, ședințele de judecată se vor desfășura în fiecare zi de marți, începând cu ora 9.00.
  • La secția a II-a civilă, ședințele de judecată se vor desfășura în fiecare zi de marți, începând cu ora 10.00.
  • La secția I civilă, ședințele de judecată se vor desfășura în fiecare zi de marți, începând cu ora 11.00.

Cauzele care nu fac parte din categoria celor urgente sau care nu impun soluționarea cu celeritate, dar care se depun la instanță, în timpul vacanței judecătorești, primesc data certă în aceeași zi, la Compartimentul Arhivă – Registratură al Curții de Apel Craiova, fiind înregistrate și repartizate conform Ordinului de Seviciu nr. 5/2018.