Victor Ponta candidează pentru şefia Camerei Deputaţilor

0
65

Victor Ponta a declarat luni că îşi va depune candidatura pentru şefia Camerei Deputaţilor, după ce postul va fi eliberat de Valeriu Zgonea. Victor Ponta spune că are sprijinul multor de colegi, dar speră şi la ajutorul lui Liviu Dragnea.

ponta_camera_deputatilor_03814900Victor Ponta speră să beneficieze de sprijinul lui Liviu Dragnea, preşedintele PSD, pentru că din partea colegilor de partid beneficiază de suport.

“Am discutat cu foarte mulţi colegi care au spus că e foarte bine pentru partid acest lucru (candidatura lui Victor Ponta la şefia Camerei – n.r.). Nu ştiu, vedem la vot. Eu sper să mă susţină în primul rând Liviu (Dragnea, preşedintele PSD – n.r.)”, a declarat luni Victor Ponta.

Tot luni, Liviu Dragnea a declarat că marţi se va anunţa decizia partidului referitoare la şefia Camerei Deputaţilor, în condiţiile în care în cursul zilei de luni se va lua act în plenul acestui for legislativ de vacantarea postului.

“99,99%, astăzi, se va luat act de vacantarea postului de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Mâine o să luăm decizia pe care o să o anunţăm, în Comitetul Executiv sau în Biroul Permanent”, a răspuns Liviu Dragnea unei întrebări pe această temă.

El a precizat că nu este interesat de această funcţie, ci de cea de preşedinte al PSD şi speră ca, împreună colegii, să câştige alegerile parlamentare.

Sursa: Romania TV