Edi Iordănescu: “Craiova este o echipă rănită”

0
428

Înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova, programat sâmbătă, de la ora 21.30, pe “Ion Oblemenco”, antrenorul lui CFR Cluj, Edi Iordănescu a prefaţat disputa, precizând că se aşteaptă la o replică solidă a gazdelor, chiar dacă acestea nu parcurg o perioadă fastă.

„Am strâns rândurile şi mergem până la capăt cu încredere. Mergem după obiectiv şi dacă nu mergem ne târâm şi tot înaintăm spre direcţia aceea. Pentru asta suntem plătiţi. Nu ştiu dacă trebuie să mă bucure sau să mă neliniştească faptul că Universitatea Craiova nu traversează cea mai bună perioadă a ei. Şi data trecută când am întâlnit-o nu venea după o perioadă foarte bună şi, totuşi, a reuşit jocuri foarte bune împotriva noastră şi împotriva FCSB-ului. Este o echipă care nu mai are nevoie de prezentare, are calitate individuală şi o organizare de joc bună. Este rănită, dar în acelaşi timp, şi nu trebuie să uităm, este calificată în finala Cupei. Jocul ei de la Târgu Jiu nu este edificator pentru mine, pentru că au modificat foarte mult, au menajat jucători şi au jucat sub protecţia rezultatului din tur. Nu trebuie să ne lăsăm induşi în eroare. Craiova are mijloace, are resurse şi sunt sigur că speră în continuare, pentru că matematic este posibil şi pentru ei ca să câştige campionatul. Sunt sigur că vor fi extrem de motivaţi. La fel de sigur sunt că ne aşteaptă o partidă foarte grea. Numai o mobilizare totală şi o organizare de joc duse spre perfecţiune ne pot apropia de cele 3 puncte“, a declarat Edi Iordănescu.

CFR Cluj este lider, cu 1 punct peste FCSB, a doua clasată având şi punctele rotunjite. Ştiinţa este pe locul 3 şi mai are numai şanse teoretice la titlu, fiind în pericol să piardă şi ultima poziţie pe podium, în favoarea lui Sepsi.