Restricții rutiere pe străzile din jurul stadionului

0
371

Zona din jurul stadionului „Ion Oblemenco”, unde se va disputa, în  această seară, partida de fotbal dintre  Universitatea Craiova şi FC FCSB, va avea restrucții rutiere în intervalul 17.45 – 23.30. Autoritățile au anunțat că, în acest timp, vor fi închise următoarele sectoare de drum: bld. Ştirbei Vodă, de la intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu str. Râului; str. Ecaterina Teodoroiu, de la intersecţia cu str. Bucovăţ, până la intersecţia cu str. Câmpia Islaz/

Între orele 22.15-23.30, se va restricţiona circulaţia rutieră pe următoarele sectoare de drum: bld. Ştirbei Vodă, de la intersecţia cu str. Calea Unirii până la intersecţia cu bld. 1 Mai şi str. Gheorghe Bibescu, pe sensul de mers către stadionul Ion Oblemenco; str. Gheorghe Bibescu, de la intersecţia cu str. Madona Dudu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă; str. Câmpia Islaz, de la intersecţia cu str. Gheorghe Bibescu, până la intersecţia cu bld. Ştirbei Vodă.

Accesul în zonele restricţionate va fi permis pentru mijloacele de transport în comun,  pentru autovehiculele care deţin permis acces eliberat de C.S. Universitatea Craiova.