Poeta sibiană Teodora Coman, invitată la TRADEM

0
359

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” va organiza vineri, 18 martie, de la ora 19.00, o nouă întâlnire din cadrul proiectului „Taifasuri Rânduite Artistic Despre Emoţii Manifestate” (TRADEM). Invitată va fi poeta sibiană Teodora Coman, care propune publicului conferinţa cu tema „Poezia ca dezicere”. Moderator: Luiza Mitu.

Teodora Coman (n. 1976, Sibiu) a publicat poezie în revistele „Dilema Veche”, „Arca”, „Euphorion”. Din 2011 scrie cronici de carte în revista „Poesis Internaţional”. Este prezentă cu un grupaj de poeme în antologia „Ziua cea mai lungă” (2011). A debutat editorial cu volumul „Cârtiţa de mansardă”, apărut în 2012 la Casa de Editură „Max Blecher” şi care a primit numeroase aprecieri, de la Premiul „Iustin Panţa” pentru debut la nominalizarea pentru Premiul Naţional „Mihai Eminescu”, Opera Prima.

„Taifasuri Rânduite Artistic Despre Emoţii Manifestate” (TRADEM) este un proiect care promovează relaţia dintre cunoaştere, raţiune şi emoţii manifestate prin dialogul cultural-artistic dintre specialişti în diferite domenii şi publicul larg. Întâlnirile au loc în fiecare lună în Salonul Medieval al Casei de Cultură „Traian Demetrescu”. Accesul publicului este liber.