Dolj: Prinși la furat de componente din sistemul de irigații

0
303
Conform IPJ Dolj, luni seara, în jurul orei 19:00, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Sadova, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost sesizaţi cu privire la faptul că mai multe persoane sustrag conducte de la sistemul de irigaţii, în extravilanul localităţii.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au depistat o autoutilitară care, la apariţia organelor de poliţie, a demarat în trombă, deplasându-se către satul Ocolna. S-a trecut la urmărirea vehiculului şi s-a reuşit oprirea acesteia după o distanţă de aproximativ 5 km, fiind identificaţi Valentin V., de 25 ani (aflat la volanul mașinii), Remi M., de 28 ani şi Cătălin S., de 25 ani, toţi din comuna Amărăştii de Jos, sat Ocolna. La faţa locului a fost găsită o ţeavă din pvc cu lungimea de 30 m. şi diametrul de 39 cm, secţionată în 5 bucăţi, care a fost extrasă din pământ de cei trei bărbaţi, de la adâncimea de circa 1,20 m., ţeava fiind ridicată în vederea cercetărilor.
Poliţiştii doljeni au întocmit pe numele persoanelor în cauză dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.