„Răţuşca cea urâtă” şi „Prinţul Broască”, în week-end la Teatrul „Colibri”

0
938
"Răţuşca cea urâtă"

Dacă e week-end, se spun povești la Teatrul „Colibri”! Sâmbătă, 14 februarie, la ora 18:00, întâlnim „Răţuşca cea urâtă”, de Hans Christian Andersen, în spectacolul regizat de Todor Valov, cu scenografia semnată de Stefka Kyuvlieva, pe muzica Elenei Metodieva. Îi distribuţie îi regăsim pe actorii Oana Stancu, Emanuel Popescu, Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Rodica Prisăcaru, Mugur Prisăcaru și Daniel Mirea.

Ziua de mâine, 15 februarie, ora 11.00, este rezervată pentru „Prinţul Broască”, dramatizare de Veselin Boidev după Fraţii Grimm, în regia lui Todor Valov, scenografia şi costumele Stefka Kyuvlieva, cu păpuşi confecţionate de Peter Cekunov, Ganka Kirilova şi Aurelia Sadovska. Din distribuţie fac parte actorii Cosmin Dolea, Oana Stancu, Adriana Ioncu și Alis Ianoş. Spectacolul a fost distins cu Premiul special al juriului la Festivalul Internaţional de Animaţie „Gulliver” de la Galaţi, din 2014.

„Prinţul Broască”

Biletele pentru cele două spectacole se pot procura de la Agenţia Teatrului pentru Copii și Tineret „Colibri”, sâmbăta între orele 10.00 – 13.00 şi 16.00 – 19.00, iar duminica, în intervalul 10.00 – 13.00. Preţul este 5 lei, 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.