Dispărută de acasă, a fost găsită într-un canal colector

0
536

O femeie dată dispărută, ieri, de fiica sa a fost găsită, azi, decedată, într-un canal colector din Craiova. Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție au fost sesizaţi despre dispariția, în jurul orei 08.30, a Mariei Stuparu, în vârstă de 73 ani. Femeia nu avea asupra sa telefon mobil, bani sau alte obiecte de valoare. A fost constituit, imediat, un colectiv format din lucrători din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale și Secției 2 Poliție Craiova, fiind solicitat sprijinul pompierilor de la ISU Oltenia, pentru a draga canalul colector ce separă cartierele Romanești și Braniște.
La o distanță de circa 100 m în aval de podul ce traversează canalul, a fost găsit şi scos din apă trupul unei femei – din păcate, persoana dispărută ieri de la domiciliu.
Cadavrul a fost transportat la morgă în vederea efectuării unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Cercetările sunt continuate, iar la finalizarea acestora se va propune soluţia corespunzătoare, prin unitatea de Parchet competentă.