Clienţii Ryanair fără prioritate trebuie să trimită al 2-lea bagaj la cala de bagaje din 15 ianuarie

0
160

Compania aeriană Ryanair le-a reamintit clienţilor, astăzi, 8 ianuarie, despre noua sa politică pentru bagaje, parte a programului “Always Getting Better”. Ryanair a introdus noi tarife reduse pentru bagajele înregistrate (şi a crescut dimensiunile tolerate pentru acestea) pentru a încuraja mai mulţi clienţi să-şi înregistreze bagajele, respectiv să reducă numărul clienţilor care se prezintă cu 2 bagaje la porţile de îmbarcare. Totul pentru că prea mulţi clienţi s-au folosit de serviciul îmbunătăţit al Ryanair ce permite 2 bagaje gratuite la bord, iar cu grade de încărcare ridicate (95% în decembrie) nu există suficient spaţiu pentru depozitare în cabină la un asemenea volum de bagaje de mână, fapt ce cauzează întârzieri de îmbarcare / zbor.

Pentru a încuraja mai mulţi clienţi să-şi înregistreze unele bagaje, dar şi pentru a reduce volumul bagajelor transportate la bord, Ryanair a introdus următoarele modificări la politica pentru bagaje, pentru toate zborurile, după cum urmează:

·         Greutatea admisă pentru bagajele înregistrate a crescut de la 15kg la 20kg pentru toate bagajele

·         Tarifele standard pentru bagaje au fost reduse de la 35€/£ la 25€/£ pentru acest bagaj de 20kg

·         Doar Clienţii cu Prioritate (incluzând Plus, Flexi Plus & Family Plus) vor putea să transporte 2 bagaje de mână în aeronavă* din 15 ianuarie 2018

·         Toţi ceilalţi clienţi (fără Prioritate) vor putea să-şi transporte în cabină doar un bagaj mic de mână, în timp ce al doilea bagaj (mai mare) va fi trimis la cala de bagaje (gratuit) la poarta de îmbarcare. din 15 ianuarie 2018.

Kenny Jacobs, Ryanair, a declarat:

“Le reamintim clienţilor că de Luni, (15 ianuarie 2018), doar clienţilor cu Prioritate li se va permite transportarea a două bagaje de mână în aeronavă. Tuturor celorlalţi clienţi li se va permite transportarea, la bord, a unui bagaj mic de mână, în timp ce al doilea bagaj (mai mare) cu role va fi pus în spaţiul de bagaje (în mod gratuit) la poarta de îmbarcare.

Această măsură va accelera îmbarcarea şi va elimina întârzierile de zbor, alături de noua noastră politică pentru bagajele înregistrare ce oferă clienţilor tarife mai mici pentru o creştere de 33% a greutăţii maxime admise.”