Lui Mititelu îi vine rău când aude de o nouă echipă la Craiova

1
142

Ultimul patron al Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, nu acceptă sub nicio formă ideea unei noi echipe în Craiova, însă nici nu ia în calcul revenirea în fotbalul românesc a Ştiinţei. Deoarece nu poate finanţa echipa de fotbal în cazul în care aceasta va fi din nou înscrisă în competiţii, Mititelu invocă alte cauze pentru menţinerea Universităţii la stadiul de hârtie ascunsă într-un birou al său, afirmând că doar îndepărtarea lui Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir din fruntea fotbalului românesc va aduce şi Ştiinţa pe teren. „Când aud de o nouă echipă în Craiova, îmi vine rău! De un nou început al Universităţii Craiova se poate discuta, dar nu există până nu tranşăm conflictul nostru cu FRF şi până nu pleacă din fruntea fotbalului romanesc Sandu Mircea şi Dumitru Dragomir. Nu o să fac niciodată vreo tranzacţie cu ei! La final vor fi condamnaţi la închisoare. Echipa asta, aşa cum o ştim, nu se va întoarce în fotbalul românesc până când ei nu vor fi plecaţi de acolo. Când ne vom întoarce, fotbalul nostru va fi liber, fie că va fi peste trei luni sau peste trei ani. Nu am niciun dubiu cu privire la deznodământ, însa nu se va termina bătând din palme. În instanţă nu se lucrează ca la Federaţie. Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir vor pleca, vă spun eu. Am fost optimist când am spus că se va întâmpla în două-trei luni, dar nu înseamnă că au scăpat” a declarat Mititelu la sport total fm.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Cineva imi spunea acum cateva zile ca “Oltenia” apare de mai multe ori in imnul Craiovei(cel facut de A.Paunescu) si asa este apare de 5 ori iar Universitatea doar in refren o singura data.
    Se poate face o noua echipa cu numele CSU OLTENIA CRAIOVA sau UFC OLTENIA CRAIOVA cu “U” venind chiar de la Universitatea si asa nu se mai schimba nici imnul iar stema se schimba putin, sunt adeptul sa se revina la forma de scut de dinainte de martie 1983 si Leul simbolul Olteniei trebuie sa fie pe stema chiar si galben cu a mai fost in anii 90

Comments are closed.