Candidatura lui Victor Ponta la prezidenţiale, aprobată în unanimitate de PSD Dolj

0
82

Membrii PSD din tot judeţul Dolj s-au reunit ieri la la Craiova, în Conferinţa Judeţeană Extraordinară în cadrul căreia s-a validat candidatura liderului PSD, Victor Ponta, pentru funcţia de preşedinte al României. Din cei 1.521 de membrii PSD convocaţi la Dolj, 1.519 au răspuns prezent pentru a-şi acorda votul de încredere.

La Conferinţa Judeţeană Extraordinară desfăşurată la Centrul Multifuncţional din Craiova, din cei 1.521 de membrii PSD convocaţi, 1.519 au răspuns prezent. Toate filiale din ţară au acordat votul de susţinere pentru candidatura lui Victor Ponta pentru funcţia de preşedinte al României prin videoconferinţă. „Măsurile pe care le vom adopta azi trebuie să ducă la un singur rezultat, acela ca organizaţia Dolj să fie pe primul loc pe ţară. Campania electorală nu se câştigă la televizor ci discutând cu oamenii, guvernul Ponta va demonstra şi pe viitor că merită votul romanilor. Importanţa alegerilor din această toamnă este de netăgăduit. Organizaţia PSD Dolj trebuie să îşi propună nu doar să câştige alegerile ci să câştige alegerile cu cel mai mare procent pe ţară”, a afirmat preşedintele PSD Dolj, Claudiu Manda, în deschiderea conferinţei.

“Toate investiţiile mari ale Craiovei poartă marca Victor Ponta”

Preşedintele PSD Craiova şi vicepreşedinte PSD, Lia Olguţa Vasilescu, a vorbit despre aportul pe care Victor Ponta îl are în dezvoltarea Craiovei şi cea a Olteniei. „Şansa face să avem candidat la preşedinţie un parlamentar al Olteniei şi care se asigură că regiunea noastră este vizibilă pe harta ţării. Pot să vă dau ca exemplu de succes Craiova, care, prin intervenţia directă a lui Victor Ponta, beneficiază de investiţii majore. Menţionez doar stadionul de 55 de milioane de euro, dar şi Spitalul Judeţean ce se va construi aici deşi era prevăzut pentru capitală. Toate investiţiile mari ale Craiovei poartă marca Victor Ponta. Doljul a ratat anul acesta şansa de a avea un ministru în cabinetul Ponta. Trebuie să avem un scor mare şi astfel vom avea un ministru ce va fi propus de viitorul premier şi pus în funcţie de viitorul preşedinte al României, Victor Ponta. Avem nevoie de un preşedinte care atunci când merge în străinătate să ştie să se bată, faptul că avem un comisar regional atât de bine plasat arată cât de bine este văzut Victor Ponta, avem nevoie de un preşedinte care să ţină cu Oltenia, avem nevoie de un preşedinte precum Victor Ponta”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, vicepreşedinte PSD.

“Trebuie să dăm preşedintele României”

La rândul său, senatorul Mircea Geoană le-a transmis membrilor PSD că “trebuie să facem cea mai bună campanie şi pe 16 noiembrie să dăm preşedintele României”: „Vă rog să strângem rândurile şi pe 16 noiembrie pentru ca nedreptatea de acum cinci ani, de acum zece ani să se termine. Pe lângă hoţia şi modul incalificabil în care ni s-au furat alegerile prezidenţiale, a contat uneori şi lipsa de solidaritate din partidul nostru. Trebuie să vă spun că orice probleme trebuie puse deoparte şi să facem cea mai bună campanie pe care am făcut-o până acum, şi pe 16 noiembrie să dăm preşedintele României. Ţara noastră trece printr-un moment de răscruce în care drumurile noastre pot merge către locurile de muncă, dezvoltare şi prosperitate. Ne trebuie un nou început”, a afirmat senatorul Mircea Geoană.