Ford este partener de mobilitate al lanțului de restaurante City Grill Group

0
917

Roadhill Automotive, cu sprijinul Ford România, pune la dispoziție timp de 2 ani, 10 autovehicule Ford Puma pentru lanțul de restaurante City Grill Group, deținător al brandurilor Pescăruș, Caru’ cu bere, Hanu’ Berarilor, Hanu’ lui Manuc, Buongiorno, Becker Brau, City Café și City Grill.

“Ne bucurăm foarte mult să fim parteneri de mobilitate pentru lanțul românesc de restaurante City Grill Group. Ford Puma este prima mașină cu tehnologie hibrid produsă în România și putem spune că acesta este un parteneriat 100% românesc, care susține industria și produsele locale”, a declarat Cristian Prichea, Director General Ford România – Compania Națională de Vânzări.

În următoarele luni, modelele Fiesta și Focus se vor alătura modelului produs la Craiova, consolidând astfel flota de vehicule Ford ce susține City Grill în livrarea de produse și servicii de calitate.

Dragoș Petrescu, Președinte City Grill: “Parteneriatul cu Ford România se bazează pe asocierea a doua produse fabricate în România, un aspect foarte important pentru noi și pentru clienții noștri și face parte din viziunea grupului City Grill de a promova valorile și produsele românești, de a arăta că se poate și în România”.

“Considerăm acest parteneriat o dovadă a faptului că, în pofida contextului dificil creat de situația sanitară, cu efecte directe în activitatea economică, companiile noastre au atât dorința, cât și capacitatea de a găsi soluții de colaborare și de susținere reciprocă a afacerilor. Prin prezența în următorii doi ani a Roadhill Automotive în locațiile partenere City Grill, vom fi alături de clienții noștri comuni acolo unde aceștia vor alege să-și petreacă o parte importantă din timpul lor. Această colaborare reprezintă mai mult decât un contract, reprezintă încrederea acordată modelului nostru de business, produselor și serviciilor oferite de către fiecare dintre companiile noastre”, a declarat Dan Göldner, director general Roadhill Automotive.

“Alături de dealerul Roadhill Automotive, City Grill a construit pe parcursul celor 15 ani de colaborare, o relație comercială solidă, bazată pe încredere, astfel că alegerea autovehiculelor Ford și a Roadhill Automotive reprezintă o continuare naturală a acestui parteneriat”, a mai adăugat Dragoș Petrescu.

După primele 7 luni ale anului 2021, Ford Puma este lider de segment în vânzarile către persoanele fizice, iar în ceea ce privește achizițiile companiilor, modelul produs în exclusivitate la Craiova a câștigat 6.7 puncte procentuale față de aceeași perioadă a anului trecut.

Producția modelului Puma a demarat la uzina Ford din Craiova în octombrie 2019, ca urmare a unei investiții de aproximativ 200 de milioane de euro. În prezent, la uzina Ford din Craiova lucrează peste 6000 de angajați pentru a susține producția de vehicule și motoare.