Alb-albaştrii au două amicale în week-end

0
202

În acest week-end sunt programate şi cele două meciuri amicale pe care le va susţine Universitatea Craiova în stagiul din Austria, ambele fiind transmise de pagina de facebook  şi de site-ul oficial al clubului. Primul este vineri, de la ora 17, ora României, cu vicecampioana Cehiei, Viktoria Plzen, pe Silberstadt Arena din Schwaz. Craiova a jucat şi în vara trecută cu Viktoria Plzen, tot în cadrul stagiului austriac, iar cehii s-au impus cu 3-1, golul formaţiei antrenată atunci de Cornel Papură fiind marcat de atacantul Mihai Roman. Plzen are deja 3 amicale la activ, toate câştigate: 2-0 cu Ceske Budejovice, 1-0 cu Altach şi 2-0 cu St. Polten.

Al doilea meci de verificare este cu formaţia Swarowski Tirol, sâmbătă, de la ora 18, ora României. Swarowski Tirol sau Wattens este o echipă care a terminat pe ultimul loc în prima ligă, dar nu a retrogradat, în urma deciziei forurilor austriece.

Lotul Universităţii Craiova deplasat în Austria: Mirko Pigliacelli, Andrei Marinescu, Laurențiu Popescu, Stephane Acka, Marius Constantin, Mihai Bălașa, Paul Papp, Vladimir Screciu, Nicușor Bancu, Ionuț Mitran, Ștefan Vlădoiu, Bogdan Vătăjelu, Alexandru Mateiu, Alexandru Cicâldău, Marian Danciu, Dan Nistor, Vasile Constantin, Antoni Ivanov, Cristi Bărbuț, Valentin Mihăilă, Ștefan Baiaram, Andrei Ivan, Elvir Koljic și Alexandru Tudorie.

În Austria, „leii” se pregătesc în staţiunea Neustift im Stubaital, fiind cazaţi la Wellness & Relax Hotel Milderer Hof, un stabiliment de 4 stele din regiunea Tirolului, la care Universitatea Craiova a poposit şi în urmă cu un an.