Seară de film în aer liber

0
463

Cinemobilul parchează astăzi, 13 august 2019, în curtea magazinului Kaufland din Craiova (strada Tineretului 18C) și invită publicul la o seară de film în aer liber. De la ora 21.00 va avea loc proiecția „Berzele” / „Storks”, una dintre cele mai îndrăgite animații din ultimii ani. Filmul spune povestea unor berze care s-au reprofilat: acum nu mai expediază bebeluși, doar pachete. O nouă comandă pentru un bebeluș le dă peste cap întreaga strategie și e nevoie de cea mai competentă barză-curier pentru a găsi o soluție! Animația va fi dublată în limba română, iar accesul publicului va fi liber.

Cinemobilul este cea mai accesibilă și creativă caravană de film din România, oferind experiența unui cinematograf în aer liber locuitorilor care nu au în mod obișnuit posibilitatea unor astfel de vizionări. Peste 20.000 de persoane au participat la proiecțiile din acest sezon, organizate în lunile iunie și iulie, Cinemobilul ajungând în 24 de orașe din 16 județe din țară. Peste 20 de orașe din 15 județe vor fi vizitate de Cinemobil luna aceasta, după Craiova urmând Slatina (14 august) și Sibiu (15 august).

Cinemobilul – Caravana Cinematografică este un proiect cultural derulat de Asociația Cinemobilul, co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional și organizat cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei (CNC).