Fun in Summer la Biblioteca Aman

0
164

Afis_Maratonul_CraiovaSăptămâna 10-14 iulie, în cadrul proiectului “Fun in Summer”, un program de îndrumare şi informare a copiilor din centrele sociale din Craiova care se va desfăşura pe parcursul vacanţei de vară a anului 2017, este consacrată Protecţiei Mediului.

Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman”, secţia American Corner/Mediatecă a organizat vizionarea filmului „Waste Land”, acţiune prin care s-a vizat antrenarea copiilor în direcţia unei dezbateri pe marginea temei Protecţiei Mediului.

Fun in Summer reuneşte opt teme de activităţi care se vor desfăşura în lunile iulie şi august la Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman”, dar şi la Muzeul de Artă din Craiova şi Muzeul Olteniei. Activităţile se adresează copiilor de la “Centrul Social pentru Copii Aripi de lumină”, respectiv “Centrul Social multifuncţional pentru copii Best Life”, ambele entităţi funcţionând sub Arhiepiscopia Craiovei.

Scopul proiectului constă în organizarea de ateliere şi activităţi instructive şi educative. Perioada de implementare a proiectului este 3 iulie – 31 august.

Birou Presă

Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman”