Doi minori din Craiova, arestaţi pentru furt

0
810

Doi adolescenți, în vârstă de 15 și respectiv 16 ani, ambii din Craiova, au fost reținuți, joi, fiind bănuiți de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

La începutul lunii aprilie, anul acesta, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 54 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că, în noaptea de 31 martie-01 aprilie, persoane necunoscute, prin forțarea ușii de acces, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale, din municipiu, de unde ar fi sustras suma de 1.500 de lei.

În urma activităților desfășurate de polițiștii, au fost identificați trei minori de 13, 15 și 16 ani, toți din Craiova, bănuiți de comiterea furtului.

„În urma probatoriului administrat, la data de 12 mai, față de minorii de 15 și 16 ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, arată IPJ Dolj.

Atăzi, cei doi adolescenți vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.