OZN-uri deasupra Bulgariei

1
177

Mai multe OZN-uri au fost zărite deasupra Bulgariei în această  săptămână, conform informaţiilor oferite presei bulgare de cetăţeni din mai multe colţuri ale ţării.

Vineri seara (9 martie 2012), trei OZN-uri au fost zărite deasupra capitalei Sofia, după ce, cu câteva zile în urmă, apariţii asemănătoare au fost semnalate şi în oraşul Kargeali. Trei sfere de culoare orange-roşiatică au fost zărite vineri seara deasupra Sofiei, conform membrilor unei familii care au zărit sferele de la balconul apartamentului lor, notează Actualno.

http://curious.actualno.com/news_380423.html

“Nu erau proiectoare, nici avioane”, spun ei categoric. Primul care a văzut obiectele ciudate a fost fiul. Acesta se întorcea acasă în jurul orei 21.15, când a zărit sferele zburătoare. Şi-a sunat repede tatăl pentru a ieşi pe balcon.

Bărbatul a ieşit afară, rămânând uimit când a văzut pe cer cele trei OZN-uri. Cele trei sfere zburau fără a face niciun zgomot. La un moment dat, una şi-a mărit viteza, dispărând rapid în noapte. Celelalte două s-au apropiat iniţial una de alta, după care s-au depărtat continuându-şi drumul către nord-vest, ţintind România sau Serbia.

“N-aş fi crezut dacă mi-ar fi povestit cineva, dar am văzut asta cu ochii mei”, declară membrii familiei.

Luni, apariţii asemănătoare au fost semnalate şi în oraşul bulgăresc Kargeali. 15 sfere roşiatice au traversat cerul, venind dinspre partea de est a oraşului. (ziare.com)

1 COMENTARIU

Comments are closed.