Voleibaliştii Craiovei reiau sezonul cu o dublă contra Ştiinţei Bucureşti

0
525

Se reia şi campionatul masculin de volei, cu prima etapă a returului, iar SCMU Craiova o întâlneşte pe Ştiinţa Bucureşti, sâmbătă, de la ora 16.30, în Sala Polivalentă din Bănie. Cele două formaţii vor repeta duelul şi duminică, în aceeaşi locaţie şi de la aceeaşi oră, meci contând pentru returul sferturilor Cupei României, după ce oltenii s-au impus cu 3-0 în prima manşă. În campionat, echipa lui Dan Pascu se află pe poziţia a patra, cu 26 de puncte, la 4 puncte în spatele liderului Arcada Galaţi, în timp ce Ştiinţa Bucureşti este pe locul 9, cu 11 puncte.

În pauza competiţională, SCMU Craiova s-a despărţit de Thomas Krisko, în locul său, pe postul de secund, fiind adus sârbul Dušan Stojsavljević (32 de ani).

„N-am avut multe zile de pregătire după Revelion, dar echipa dă semne de revenire de formă, de motivaţie, de dorinţă de a reîncepe meciurile oficiale. Totdeauna primul meci după pauză este important şi pentru mine nu există meciuri grele sau uşoare. Pe final de tur am fost în formă maximă, jucam foarte bine, iar pauza de Sărbători ne-a dereglat puţin, dar avem toate motivele să credem că vom juca bine. Am avut o tragere la sorţi urâtă, vom juca în retur în deplasare cu toate echipele cu pretenţii şi va fi greu să scoatem puncte. Nu trebuie să pierdem nimic acasă şi să mai facem 1-2 victorii în deplasare ca să ne asigurăm prezenţa în primele 4. Am încercat să ne completăm lotul în iarnă, dar piaţa a fost slabă şi preţurile mari. Krisko jucase foarte bine în ultimele meciuri, dar a avut probleme familiale şi a trebuit să plece” a declarat antrenorul Dan Pascu.