Continuă încălcarea regulilor rutiere

0
81
Indiferent de vreme şi de vremuri, infracţiunile rutiere nu se mai opresc. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj prezintă cazurile notabile din ultimele 24 de ore .
Noaptea trecută, poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare au oprit în trafic un autoturism ce circula pe Drumul Naţional 55A, în localitatea Ghidici. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 31 ani, din comuna Poiana Mare, iar cu ocazia testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,60 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltarii de mostre biologie pentru stabilire alcoolemiei în sânge, unde a refuzat recoltarea. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul sau sutragerea de la recoltarea de mostre biologice, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.
Prinşi de polițiști conducând autoturisme fără a poseda permise de conducere
La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au depistat un bărbat de 52 de ani, din comuna Malu Mare, în timp ce conducea un autoturism, pe strada “Lămâiței” din localitate. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere. Noaptea trecută, patrula formată din polițist din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova şi jandarm din cadrul GJMB Craiova, au depistat un tânăr de 20 de ani, din comuna Calopăr, în timp ce conducea un autoturism, pe  Calea Dunării, din municipiul Craiova. Şi în această situaţie poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere. În cele două cauze, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de Parchet competentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *