La Belgrad, Serbia : Eveniment regional Rotary

0
503

Districtul 2483 (Serbia și Muntenegru) organizează timp de trei zile, în perioada 20-22 martie a.c, reuniunea extinsă a coordonatorilor Rotary, în cadrul căreia se va discuta cele mai importante subiecte din Rotary – Fundația Rotary. Şi anume, despre dezvoltarea membrilor / membership, imaginea publică și eradicarea poliomielitei. Sunt invitati reprezentanti din Zona 21, toți ofițerii de Districte, Cluburile și toți rotarienii interesați. “Acest tip de întâlnire este de obicei organizată de două ori pe an pentru coordonatori și asistenții acestora, dar pentru prima dată, intalnirea va fi deschisă pentru intreaga comunitate Rotary. Este o excelenta ocazie de parteneriate. În urma dorinței exprimata de coordonatorii Zonei 21, acest eveniment este extins ca eveniment informativ și educațional similar Institutului Rotary, pentru toți rotarienii și rotaractienii interesați”, a explicat Gabriel Vlăduţ, preşedintele Camerei de Comerţ a judeţului Dolj şi reprezentant al Rotary Club Craiova.

Evenimentul regional Rotary va fi organizat ca un eveniment de formare, unde președinții Cluburilor, membrii Cluburilor și toți ceilalți rotarieni pot afla multe despre organizația Rotary direct de la ofițerii de conducere ai Rotary International și The Rotary Foundation.
“O astfel de întâlnire ar putea ajuta la o mai bună comunicare și colaborare a cluburilor din Zona 21B. Organizatorii Întâlnirii regionale a Rotary se așteaptă ca înalți funcționari ai Fundației Rotary Internațional și ai Rotary să participe în calitate de lectori. Pentru prima dată, un astfel de eveniment va avea o sesiune tematică dedicată eradicării poliomelitei și va cuprinde o cina de strângere de fonduri „FIN POLIO NOW”, pentru a încuraja rotarienii și Cluburile să contribuie la acest proiect important Rotary International dar si sa ia modele de organizare eficienta”