Patru ATV-uri au fost livrate Inspectoratului Județean de Jandarmi Dolj

0
474
Este vorba de o achiziție realizată în cadrul unui proiect transfrontalier cu finanțare europeană accesat de Consiliul Județean Dolj pentru creșterea reacției autorităților de intervenție la situațiile de urgență din zona tranfrontalieră, de tipul incendiilor forestiere.
“Acest lot de ATV-uri cu remorcă este ultimul ce a fost achiziționat prin acest proiect de către IJJ Dolj, după ce au fost livrate deja 3 mașini de tip SUV cu pick-up, 16 echipamente speciale de protecție impotriva incendiilor, 4 dispozitive de vedere pe timp de noapte, 4 generatoare de curent electric portabile și un proiector electric”, a explicat Cosmin Vasile, președintele Consiliului Județean Dolj.
Proiectul Consiliului Județean Dolj s-a realizat în parteneriat cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Dolj, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Oltenia și primăria Lom, din Bulgaria. Valoarea totală a achizițiilor realizate în cadrul proiectului pentru IJJ Dolj se ridică la 217.000 euro, în timp ce valoarea totală este de aproape un milion de euro.