Zâmbetul Copilăriei– regăsit de către elevii Liceului „Charles Laugier”

0
266

Plecând de la moto-ul ,, Fii bun de câte ori se poate! Și întotdeauna se poate, elevii claselor a IX-a din cadrul Liceului Charles Laugier, din Craiova, organizează în perioada 11-13 decembrie prima ediție a Târgului de Crăciun. La târg sunt expuse spre vânzare atât produse culinare variate, cât şi obiecte handmade confectţonate de către elevi. Târgul a debutat cu un concert de colinde susținut de către elevii școlii.

Într-o atmosferă frumoasă, gustul produselor a încântat cumpărătorii şi a îndulcit pauzele elevilor în prima zi de targ. Elevii au fost coordonați și mobilizați de către prof. Iuliana Predoi şi prof.Sorin Bîrsan. Fiecare produs va fi vândut cu sume simbolice, iar banii strânși, din vânzarea produselor realizate de copii, vor fi folosite în scopul ajutorării unor cazuri sociale. 

,,Felicităm desăvârșită organizare și mulțumim tuturor celor care au contribuit ca acest eveniment să aducă Bucurie prin lucruri mărunte. Am simțit emoția unei activități desfășurată cu succes. Faptele bune încep cu milostenia, fiecare dar al nostru, fie chiar mărunt, pentru cel care are nevoie devine un dar imens. Ne arătăm aprecierea faţă de elevii nostri implicaţi în organizarea acestui târg caritabil şi, în mod special, elevei Pirsoi Roberta, promotorul acestei activităţi”, a spus prof. Iuliana Predoi.

La rândul său,  profesorul Bîrsan Sorin, a remarcat solidaritatea de care au dat dovada elevii şcolii, implicarea acestora în organizarea acestei activităţi. „De mulţi ani derulam la nivelul şcolii o multitudine de proiecte atât la nivel local, cât şi internaţional. Constat cu mare plăcere schimbarea opticii elevilor acestor vremuri. Căldura de care au dat dovadă, spiritul antreprenorial al copiilor, lucrul in echipa sunt lucruri care m-au încântat. Nu în ultimul rând, dorinţa de a-i bucura, mpcar pentru o clipp, pe copiii aflaţi într-o situaţie delicată” a încheiat prof. Sorin Bîrsan.