Trei meciuri în Polivalentă, în acest week-end

0
524

Trei dintre echipele de sală ale SCMU Craiova au programate meciuri de campionat în acest week-end, în Sala Polivalentă. Din păcate, accesul spectatorilor este interzis. Baschetbaliştii vor evolua duminică, de la ora 19, contra echipei CSM Focşani, acesta fiind al 8-lea meci din campionat pentru alb-albaştri.

“Focşani este o echipă agresivă care aruncă foarte mult la coş. Venim după un meci în care am jucat bine, dar pe final, din cauza unor greşeli, am ratat victoria. Lucrăm deja la remedierea acelor greşeli şi sperăm ca, treptat, să devenim o echipă mult mai puternică. Am pierdut la Piteşti pentru că în ultimul minut şi jumătate am luat numai decizii proaste. Este posibil să fie şi o problemă de mental, pentru că în acelaşi mod am cedat şi cu Rapid. Nu vorbim despre vreo problemă de ordin fizic. Sincer, pot spune că ne-a lipsit şi şansa din jocul cu Argeş. Până vom aduce un conducător de joc care să-l înlocuiască pe Papantoniou, Radu Vîrnă va fi folosit ca backup pentru Franklin“, a spus antrenorul Craiovei, Michalis Kakiouzis.

Voleibaliştii de la SCMU joacă sâmbătă, de la ora 18.30, cu formaţia din Zalău, în etapa a 6-a de campionat. “Este, pe undeva, o încrâncenare în meciurile cu Zalău. Venim după un meci bun cu Olimpia Titanii, în care echipa a mai crescut puţin în evoluţie, lucru care îmi dă speranţe pentru acest meci. Zalăul nu mai are nevoie de prezentare. Au o echipă redutabilă, cu jucători de valoare, iar eu, personal, aştept cu nerăbdare acest joc. Acum putem vedea valoarea echipei noastre. Sper că băieţii se vor mobiliza şi se vor concentra aşa cum au făcut-o şi la Bucureşti. Cred într-o evoluţie bună cu Zalău, micile detalii vor face diferenţa. Am mai jucat cu ei două amicale şi este adevărat că am câştigat ambele partide, dar ei n-au avut lotul complet“, a declarat antrenorul voleibaliştilor craioveni, Dan Pascu.

De asemenea, sâmbătă, de la ora 16, în Sala Polivalentă evoluează voleibalistele Craiovei, care întâlnesc echipa Rapid Bucureşti, tot în etapa a 6-a de campionat. „Trebuie să obţinem victoria. Problema principală este că fetele încă nu sunt 100% fizic, dar trebuie să ne mobilizăm, să facem un meci bun cap-coadă. Înainte de startul campionatului am jucat cu Rapid un amical şi am câştigat cu 3-0. Pentru a încheia sezonul pe una dintre poziţiile 5-8 am luat în calcul anumite victorii, iar cu Rapid trebuie să câştigăm fără doar şi poate. Dacă vrem să ajungem acolo, trebuie să eliminăm o echipă cu acelaşi obiectiv. O victorie ne poate da încredere, aripi. A fost o perioadă încărcată, iar noi avem un lot scurt. Am încredere în fete, ştiu că se poate şi că au calităţi, dar trebuie şi ele să se grăbească puţin cu această revenire. Trebuie ca fetele să se autodepăşească de acum înainte“, a spus antrenorul voleibalistelor Craiovei, Lucian Zlotea.