Și, totuși, Ștefan Bănică va urca pe scena de la Polivalentă

0
104

Concertul lui Ştefan Bănică Jr. va avea loc la Sala Polivalentă, așa cum fusese programat, cu începere cu ora 19.30, iar accesul se va de la ora 18.30. Cu o zi în urmă, primarul Lia Olguța Vasilescu anunțase că Sala Polivalentă nu va mai găzdui nici un fel de concert la care publicul să fie plasat cu scaunele pe terenul de joc, deoarece lipsește avizul de la pompieri. Impresarul lui Ștefan Bănică a fost contactat pentru a i se comunica o altă locație, Centrul Multifuncțional, iar acesta, se pare, acceptase propunerea.

Ieri s-a revenit asupra deciziei. În urma unei şedinţe tehnice, organizate la sediul Grupării de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti Craiova”, întâlnire la care au participat reprezentanţii ISU „Oltenia”, Poliţiei Municipiului Craiova, firmei de pază şi protecţie angajată de organizator, reprezentantul organizatorului spectacolului şi reprezentanţi ai Sălii Polivalente din Craiova, s-a ajuns la concluzia că Polivalenta poate să găzduiască spectacolul lui Ștefan Bănică. „Instituţiile abilitate au luat act de faptul că Sala Polivalentă este în plin proces de intrare în legalitate prin expertiza tehnică în baza legislaţiei nou-apărute, ceea ce conferă dreptul de a susţine şi activităţi culturale pe lângă cele sportive”, se arată în comunicatul de presă transmis de RAADPFL Craiova, care are în administrare sala.

Într-un mesaj postat, tot ieri, pe facebook, Ștefan Bănică Jr. le-a spus fanilor săi din Craiova să vină liniștiți la spectacol pentru Sala Polivalentă este sigură. „Înțelegem preocuparea pentru siguranța spațiilor în care au loc evenimente, mai ales după tragedia de la sfârșitul lunii octombrie de la clubul din București, însă Sala Polivalentă din Craiova întrunește toate normele și avizele legale. Vrem să-i informăm pe toți cei care au cumpărat bilet – și sunt peste 3.000 de oameni – că pot veni liniștiți și sigur la concertul de pe 12 noiembrie, de la Sala Polivalenta, concert pe care, pentru mine, prin prezența voastră atât de numeroasă, l-ați transformat într-un mare eveniment. Mulțumesc, ne vedem mâine seară la Craiova!”.

 Organizatorii îi atenționează pe spectatori că locurile de parcare sunt limitate din cauza lucrărilor care au loc la noul stadion.