Baschetbaliştii Craiovei, revenire fantastică în fieful Sibiului

0
391

Start de sezon optim pentru echipa de baschet a Craiovei. După calificarea din Cupa României, în dauna Oradei, echipa antrenată de Michalis Kakiouzis a câştigat şi primele două meciuri din LNMB, ambele în deplasare. După succesul lejer de la Târgu Jiu, baschetbaliştii Craiovei s-au impus pe un teren nicicând facil pentru oaspeţi, cel al Sibiului, scor 87-82, pe sferturi: 28-20, 17-21, 19-15, 18-31. Victoria din Sala Transilvania a fost una dramatică, prin prisma revenirii de pe final a alb-albaştrilor. Conduşi cu 80-65 când mai erau cinci minute şi jumătate din meci, oaspeţii au avut un parţial formidabil, de 22-2, înclinând balanţa de partea lor.

Au jucat pentru SCMU Craiova: Franklin 20 de puncte, Qualls 20, Robinson 18, Olisemeka 17, Hawley 8, Vârnă 3, Papantoniou 1, Gavriloaia, Ţâbârnă.

Antrenorul Michalis Kakiouzis a spus la final: “Băieții nu au crezut niciodată că vom pierde acest duel. Sunt foarte fericit pentru ei. Am câștigat într-o deplasare grea, cu un adversar foarte dificil. Am câștigat după cinci ani și jumătate aici. Mai avem lucruri de îmbunătățit. Sunt foarte fericit și ne vedem la următorul meci”

Michael Qualls a declarat după victoria cu Sibiu: „Sunt mândru de echipă, am crezut în noi, chiar dacă mulți n-au făcut-o. Am întâmpinat o mare adversitate la Sibiu, dar am reușit să trecem peste. Am rămas împreună și am câștigat. Ne simțim atât de bine și așteptăm pe toată lumea să ne susțină în meciul viitor.”

Următorul meci al SCMU Craiova este cu CSU Galaţi, sâmbătă, de la ora 19.30, în Sala Polivalentă. Biletele costă 10 lei şi pot asista la meci persoanele vaccinate sau care au avut coronavirus în ultimele trei luni.