Bucurați-vă că L-ati cunoscut pe domnul IOAN PREDESCU – un OM de neînlocuit!

0
491

Mintea fără egal a dreptul românesc din ultimele decenii!
Avocat, din 1952, consilier și director al Bcaj Craiova, senator din mai 1990 și Președinte al comisiei juridice a Senatului, Ministru al Justiției 1996, Judecător Curtea Constituțională  2004-2013, decorat cu Steaua României în grad de cavaler, ordinul Serviciul credincios, Ordinul patriarhal Sfinții Împărați Constantin și Elena, Cetățean de onoare al municipiului Craiova, omagiat cu Meritul Academic și multe distincții de stat și profesionale.
O mare personalitate a vieții noastre, care ne-a adus putere, rațiune, înțelepciune, echilibru și iubire nemărginită. A scris, alături de putini colegi Constituția României și toate legile care au pus bazele Statului și societății după 1990 până în 2004, a mediat între autoritățile publice ca Judecător constituțional, a adus soluții înțelepte și în buna credință a poporului român, fiind de aceea, considerat unanim, un Om de neînlocuit, fiind iubit și respectat de toți oamenii din țară. A ajutat pe oricine a apelat la domnia Sa și i-a dat sfaturi de Viață, de neuitat. Ne-a fost mereu model și am încercat, după puterile noastre să îl urmam!
Noi suntem acasă până miercuri, 14 octombrie, iar de la ora 11 vom merge la ceremonia religioasă de la Biserica Toți Sfinții, din str Matei Millo, care va începe la ora 12.
Noi suntem mereu împreună, de nedespărțit, așa cum am fost toată viața!
Cu Dumnezeu înainte!
Bianca și Gabi