Felix Grigore a venit să-l confirme pe Săndoi ca antrenor al echipei

0
140

Managerul general al U Craiova, Felix Grigore, l-a reconfirmat în funcție pe antrenorul principal al echipei.  „Sunt în fața dumneavoastră pentru că ne așteaptă un meci important, în urma căruia ne dorim să legăm două victorii în campionat, dar și pentru a-l confirma pe antrenorul Emil Săndoi. El a fost, este și va fi antrenorul principal al Universității Craiova. Suntem toți convinși că are calitățile necesare pentru a duce Știința acolo unde-i este locul. Am citit în mass-media că ar veni Șumudică, Bergodi ori Contra. Vă spun cu sinceritate că nu am făcut nicio ofertă vreunui alt antrenor“.

La conferința de presă de astăzi, Emil Săndoi a prefațat jocul de mâine: „Fiecare dintre noi, cât suntem la echipă, facem tot posibilul să avem rezultatele cele mai bune. Este adevărat în startul acestui campionat s-au obținut puncte puține. Din punctul meu de vedere din cauza unei conjuncturi nefericite, am avut jucători accidentați ori nerefăcuți. Și acum se pare că problemele din linia defensivă se țin lanț de noi: Acka nu este refăcut, plus situația lui Izvoranu, s-a accidentat și Dumitraș și nu putem conta pe el. Acum câteva etape nu puteam să-i folosim pe Popov și Kay, dar am reușit să-i punem la punct cu pregătirea fizică în stagiul montan, și pe ei, dar și pe ceilalți jucători care erau în urmă din acest punct de vedere. Pentru meciul de mâine nu luăm în calcul decât victorie, un alt deznodământ nu ne mulțumește. Întâlnim un adversar care a debutat bine în campionat, apoi a avut o perioadă mai slabă. Cu trei puncte acumulate trecem peste ei și ni se deschid alte perspective“.

Săndoi spune că va duce mai departe munca începută alături de Sorin Cârțu, căruia vrea să-i dedice succesul de mâine, precum și cele ce vor urma: „În cazul unui rezultat pozitiv în meciul de duminică, cu Iașiul, va fi atât meritul lui Sorin Cârțu, cât și al meu. Precum și la toate partidele care vor urma. În convorbirile pe care le-am avut în ultimele două zile, Sorin Cârțu m-a rugat să rămân la echipă, să duc mai departe munca pe care am făcut-o împreună. Totodată, am simțit că am sprijinul conducerii clubului“.