Cisco plătește 8,6 milioane de dolari pentru soluționarea procesului de denunțare a software-ului de securitate

0
305

Cisco va plăti guvernului federal 2,6 milioane dolari americani și până la 6 milioane dolari către 15 state americane, într-o soluționare cu privire la software-ul de securitate video pe care a încetat să îl vândă încă din 2014

Cisco a fost de acord să plătească suma 8,6 milioane de dolari pentru a satisface pretențiile despre software-ul de securitate video care avea o vulnerabilitate ce ar fi putut deschide agenții guvernamentale federale, de stat și locale către hackeri.

În conformitate cu acordul, Cisco va plăti guvernului federal 2,6 milioane dolari și până la 6 milioane dolari către 15 state, anumite orașe și alte entități care au achiziționat produsul. Statele care până acum au acceptat înţelegerea cu Cisco sunt California, Delaware, Florida, Hawaii, Illinois, Indiana, Minnesota, Nevada, New Jersey, New Mexico, New York, Carolina de Nord, Tennessee, Massachusetts și Virginia. Potrivit Cisco, software-ul, care a fost vândut între 2008 și 2014 a fost creat de Broadware, o companie cumpărată în 2007 de către Cisco pentru tehnologia sa de supraveghere video pe care, în final, a numit-o Video Surveillance Manager.