Dezafilierea duce la dezafiliere? Dragomir: „FIFA şi UEFA ne exclud din cauza Craiovei”

1
165

Şeful LPF spune că România nu va mai avea avea acces la competiţiile internaţionale, după procesele câştigate de Mititelu

Dumitru Dragomir

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a afirmat că România va fi exclusă din toate competiţiile internaţionale că urmare a proceselor intentate de Universitatea Craiova împotriva FRF. Dragomir susţine că FIFA şi UEFA nu vor ierta fotbalul românesc după ce Curtea de Apel Bucureşti a stabilit că obligativitatea de a merge la TAS era ilegală. Această idee a fost subliniată şi de Mihai Stoichiţă, care afirmă că a trăit de două ori o excludere din partea FIFA, pe când antrena în Kuwait. „Ne-am rugat la Dumnezeu ca Mititelu să câştige în instanţă, fiindcă noi chiar ne doream acest lucru, fiindcă modificarea de regulament privind adresarea la TAS noi am făcut-o la cererea FIFA. Mititelu ne-a făcut cel mai mare bine. Acum o să dăm FIFA în judecată. FIFA şi UEFA, dacă nu ne scot din toate competiţiile, să nu-mi spuneţi mie Dragomir! Din cauza proceselor deschise de Craiova şi a deciziilor luate de justiţie. Exact cazul Poloniei este la noi acum. Dacă n-o făceau pe asta, atunci Federaţia nu avea câştig de cauză. Acum, gata! Introduce decizia asta la FIFA, FIFA ne scoate echipele din toate competiţiile, să vezi dracie ce se întâmplă. O să ne radă de tot, o să vedeţi. Şi echipele de club, şi echipa naţională. Din ce am citit eu, dacă este adevărat, Curtea de Apel ne spune că TAS-ul n-are nicio treabă. Dar noi am semnat, au pus toate cluburile care joacă in prima ligă să semneze că respectă decizia TAS-ului”, a spus Dragomir. Curtea de Apel Bucureşti a admis în parte excepţia de nelegalitate a regulamentelor fotbalistice invocată de FC Universitatea Craiova, declarând nelegal şi neconstituţional articolul 36.17 din Regulamentul privind statutul şi transferul jucătorului de fotbal.

Mititelu a luat în colimator şi AFAN-ul

Pe lângă războaiele cu Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu, Adrian Mititelu are o nouă problemă, cu Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN). Mititelu susţine că AFAN este organizată ilegal, motiv pentru care va declanşa o acţiune în instanţă. „Voi nu funcţionaţi legal. N-am avut timp, dar acum o să mă ocup şi de voi imediat. Sunteţi în afara legii şi fel de vinovaţi precum ceilalţi. Sunteţi mână în mână cu ei!”, i-a spus Mititelu lui Emanuel Hulubei, vicepreşedintele AFAN, conform onlinesport.ro. Reprezentantul AFAN în Comitetul Executiv a votat împotriva excluderii Universităţii Craiova.

1 COMENTARIU

Comments are closed.