DJ Avicii a fost înmormântat vineri în cadrul unei ceremonii private

0
256

Artistul suedez Avicii, considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, a fost înmormântat vineri în cadrul unei ceremonii private, a declarat marţi agenta sa pentru AFP.

“Tim Bergling (pe numele său real) a fost îngropat vineri la cimitirul Skogskyrkogarden din Stockholm”, a precizat Ebba Lindqvist, adăugând că la înmormântare au fost prezenţi doar cei mai apropiaţi prieteni şi familia.

Vedetă a muzicii electro, Tim Bergling a fost descoperit decedat la 20 aprilie în Muscat, capitala sultanatului Oman, unde se afla de câteva zile în vacanţă alături de prieteni, aminteşte AFP.

La câteva zile după moartea DJ-ului, familia sa a publicat o scrisoare deschisă în care se preciza că tânărul “nu a mai putut face faţă” şi “îşi doarea pacea”.

Contactată de AFP, o purtătoare de cuvânt a artistului a refuzat să confirme cauza morţii sau dacă a fost vorba de o sinucidere.

În ultimii ani, suedezul nu şi-a ascuns problemele de sănătate, cum ar fi pancreatita, cauzată de consumul excesiv de alcool, iar în urmă cu doi ani, acesta şi-a surprins fanii anunţându-şi retragerea.