SC Clinica Dr. Poenaru SRL

0
606

SC Clinica Dr. Poenaru SRL titulară a proiectului  ”Extindere policlinică existentă pe orizontală cu P+2, pe verticală de la P+1 la P+2 şi schimbare de destinaţie din imobil cu funcţiunea de activităţi de asistenţă medicală specializată în spita, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dolj, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Extindere policlinică existentă pe orizontală cu P+2, pe verticală de la P+1 la P+2 şi schimbare de destinaţie din imobil cu funcţiunea de activităţi de asistenţă medicală specializată în spita, propus a fi amplasat în comuna Podari, sat Popoveni, T 4, P 2,3.

    Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul  Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj, din Craiova, str. Petru Rareş nr. 1, jud. Dolj, în zilele de luni –joi, între orele 8,00- 16,30 si vineri între orele 8,00- 14,00 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmdj.anpm.ro

    Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a  Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj.