„Dialogul social – componentă esenţială a modelului european”

0
70

centrul multifunctionalAstăzi, ora 15.00, Asociaţia Română Tinerilor cu Iniţiativă va organiza, la Centrul Multifuncţional din Craiova, conferinţa „Dialogul social – componentă esenţială a modelului european – fundament al platformei comunitare EduBenefits”.
Evenimentul este primul de acest fel din Oltenia şi îşi propune să ofere o imagine generală asupra modului de interacţiune a celor mai importante sectoare: public, privat şi non-profit. Diferiţi speakeri vor prezenta programe de bune practici derulate în comunităţile locale şi care au avut ca fundament dialogul social adevărat, acela care depăşeşte sfera sindicatelor şi negocierilor salariale şi merge până la nivelul de soluţionare a problemelor din comunitate prin parteneriate de tip „win-win”.

             În cadrul conferinţei va fi lansat programul START VOLUNTARIAT CORPORATIST, prin platforma de colaborare inter-instituţională EduCab, la care pot adera companiile ce îşi doresc să dezvolte în cadrul echipelor proprii astfel de iniţiative de implicare comunitară.

             Evenimentul se va încheia cu deschiderea oficială a apelului naţional de nominalizare RECOMPENSREcunoaştere COMPanii localE şi Naţionale implicate Social.