Liviu Dragnea, baie de mulţime la mitingul de la Craiova

0
257

Liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a făcut o baie de mulţime, dând mâna cu mai mulţi participanţi, în drumul său spre scena unde au avut loc discursurile.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, întrebat fiind  dacă va candida la alegerile prezidenţiale că dacă o să aibă posibilitatea fizic se va mai gândi, precizând că în prezent este liber. „Dacă o să am posibilitatea fizic, ne mai gândim. Acum am (posibilitatea fizic – n.r.). Acum sunt liber, sunt cu voi”, a afirmat Liviu Dragnea, întrebat dacă ia în calcul o candidatură la prezidenţiale. Dragnea l-a atacat şi pe Iohannis. Acesta a întrebat mulţimea unde ar putea pleca Iohannis, în Germania, la Miami, iar cineva din public a spus „în Costa Rica”. „Fraţilor, numai destinaţii de astea frumoase îi prevedeţi! Trebuie să dea socotală pentru toate abuzurile, vieţile frânte, pentru toate blocajele din această ţară, pentru ura pe care a promovat-o. Nu la Miami trebuie să plece, trebuie să răspundă pentru casele furate”, a afirmat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Liderul PSD a vorbit despre măsurile adoptate de guvernarea PSD. “Mulţi nevolnici din această ţară au tot încercat să pună în sertare marile momente ale istoriei, momente care arată patriotismul român. De la Revoluţie, românii au început să privească cu încredere, să aibă curaj să se bată pentru ţara lor. Vreau să vorbim cu curaj despre România şi patriotism.Prea mult timp ni s-a spus că mai importante sunt interesele UE decât interesele României. Orice german, belgian, olandez se gândeşte în primul rând la ţara lui, pentru că aşa e normal.”, a spus el.