Antonescu: Protocolul de funcţionare a USL, semnat în toate judeţele

0
177

Crin Antonescu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a anunţat, ieri, că procesul de semnare a protocoalelor Uniunii Social Liberale la nivel judeţean a fost finalizat:
”S-a încheiat procesul de semnare la nivelul organizaţiilor judeţene, respectiv municipiului Bucureşti, în toată ţara. În acest moment USL, la nivel territorial, are semnate complet toate documentele de constituire. (…) Protocoalele acestea nu au fost nicăieri (…) cu un conţinut diferit de documentul politic – cadru care s-a semnat atunci când USL s-a născut. Această semnare la nivel teritorial a avut mai degrabă darul de a aşeza la masă şi responsabiliza liderii formaţiunilor politice componente în plan territorial. Liderul PNL a adăugat că nicăieri în ţară şi nici în Bucureşti nu există în acest moment înţelegeri asupra unor persoane care să fie candidaţi USL la alegerile locale.
”Candidaţii comuni, cei la care ne constrânge protocolul (…) şi în alte localităţi unde se va cădea de acord de către membrii acestei Uniuni să se meargă pe candidat comun, vor fi stabiliţi într-o perioadă ulterioară şi pornind, în primul rand, de la sondajele şi de la partajul paritar care a fost stipulat în documentul iniţial”, a susţinut liderul PNL.