Lumină misterioasă pe cer, surprinsă de camerele din trafic

0
123

O lumină misterioasă, a cărei apariţie nu are nici o explicaţie plauzibilă, a fost înregistrată recent de o cameră de supraveghere a traficului din Statele Unite.

Lumina a putut fi văzută spre partea de nord-vest a oraşului american Phoenix, scrie Huffington Post. Înregistrarea a fost făcută de o cameră care monitorizează traficul în zonă.

Fenomenul ar fi putut fi cauzat de o explozie puternică. Lumina a fost văzută la televizor din întâmplare, în timpul unui emisiuni matinale.

Este sigur doar că explozia nu a fost cauzată de reţeaua de alimentare cu electricitate, oficialii companiilor din oraş confirmând acest lucru.

“Este un mister şi pentru noi. Nici nu mă pot gândi care a fost cauza”, a spus Doug Nitzel, oficial al statului Arizona.

Un specialist în meteorologie, Charlotte Dewey, a spus că lumina misterioasă nu a fost cauzată de niciun eveniment meteorologic.

http://youtu.be/33wST0WHuvM

O întâmplare asemănătoare a avut loc în 1997, atunci când pe cerul oraşului Phoenix a fost văzută o formaţie de lumini la fel de misterioase, aşezate în forma literei V. Oamenii au cerut atunci o anchetă din partea guvernului american. (ziare.com)

http://youtu.be/KdIdDpJYSOM