Angajata DSP Dolj rămâne în arest

1
144
Manuela Militaru

Manuela Militaru, angajata Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dolj cercetată pentru trafic de influenţă în formă continuată, rămâne în arest. Magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins recursul formulat de femeie împotriva măsurii arestării preventive dispusă faţă de ea, pe 8 martie, de judecătorii Tribunalului Dolj. Între timp, poliţiştii Serviciului Judeţean Anticorupţie Dolj din cadrul DGA şi procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DNA continuă cercetările în dosar pentru identificarea tuturor persoanelor care i-au sporit “veniturile” femeii, în speranţa că le va oferi un loc de muncă.

Reamintim că, luni, 7 martie a.c., Manuela Militaru, economistă în cadrul DSP Dolj, a fost reţinută de procurorii DNA – Serviciul Teritorial Craiova, pentru trafic de influenţă în formă continuată. Potrivit datelor strânse de anchetatori, în cursul anului 2010, Manuela Militaru a pretins şi a primit de la nouă denunţători suma de aproximativ 30.000 euro, susţinând că are influenţă asupra unor persoane cu funcţii de conducere din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, DSP Dolj şi Garda de Mediu Dolj şi le poate rezolva angajarea ca asistent medical sau economist. Pentru că au dat şpaga înainte (între 2.000 şi 5.000 de euro) şi nu au obţinut posturile vizate, persoanele păcălite au denunţat-o pe femeie.

1 COMENTARIU

  1. si cu politista racea cum ramine?….e in libertate, ii dam 2 ani cu suspendare, iar pe fraierii care ia inselat nu ii intreaba nimeni nimic….procuratura de ce nu a intrebat si pagubitii din afara institutiei de citi bani i-a inselat doamna racea….? A… sa inteleg ca nu au dovezi…..dar cei care au dat spaga au dovezi?….tare sunt curioasa…Din cite am inteles la politie au facut reclamatie si persoane din afara institutiei dar pe ei nu ia intrebat nimeni nimic…oare sa nu fi depus si reclamatile lor la dosar?…pe cine sa intreb?…

Comments are closed.