Rezervele Craiovei au pierdut amicalul cu Mordovia Saransk

0
293

Ieri dimineaţă, formula de back-up a Universităţii Craiova a disputat pe un teren al bezei Kaya Palazzo un meci amical cu rerzevele celor de la Mordovia Saransk, echipă aflată pe locul 10 în prima ligă din Rusia, pe care a antrenat-o acum doi ani Dorinel Munteanu. Ruşii s-au impus cu 2-0, primul gol fiind marcat din penalty, în minutul 47 de Bober, iar al doilea a venit pe final, de la Ruslan Mukhametshin.

În lotul Mordoviei se află şi foştii fundaşi din Liga I, Vladimir Bozovic, Akaki Khubutia şi Milan Perendija. Cârţu şi Săndoi au jucat cu: Brac – Marcu, Kay, Izvoranu, Sin – Manea (Burlacu), Georgescu (Iuga), Herghelegiu, Varga – Luciano, Ericson. Argentinianul Luciano a jucat la fel de modest ca şi cu uzbecii de la Pakhtakor, Ericson nu are valoare să rămână, iar puştii mai au mult de acumulat până să pretindă un loc chiar şi în lotul lărgit. Sin, Herghelegiu şi Kay au fost remarcaţii jocului.

Pentru Mordovia au evoluat: Ciobanu (Shebanov, 60) –  Gavrilovic,  Nahushev, Bober, Ignatovich, Ivanov, Danilo, Rustem Mukhametshin, Yakovlev (Ozmanov 46), Markin, Ruslan Mukhametshin.