Universitatea Craiova revine mai devreme din Turcia şi are amical cu FC Braşov

0
292

Din cauza condiţiilor meteo din Antalya, cu ploi abundente şi furtuni, dar şi prin prisma înmulţirii cazurilor de COVID-19 la unele echipe, care au îngreunat găsirea de adversari pentru amicale, Universitatea Craiova a decis să-şi încheie stagiul de pregătire de la Gloria Sport Hotel cu o săptămână mai devreme. Antrenamentele vor continua în Bănie, în cadrul complexului „Ilie Balaci”. Nu este prima decizie de acest gen a celor de la Universitatea Craiova. Astfel, primul cantonament de la venirea lui Laurenţiu Reghecampf, la Poiana Braşov, din luna septembrie a anului trecut, a luat sfârşit cu 5 zile mai devreme decât era programat iniţial, fiind anulat atunci şi cel de-al doilea meci amical din zonă.

Universitatea Craiova a renunţat la amicalul de programat azi cu norvegienii de la Raufoss, din cauza cazurilor de COVID-19 din lotul nordicilor, şi trebuia să dispute un joc de pregătire cu FC Botoşani, dar în cele din urmă şi acesta a fost anulat. În schimb, sâmbătă, de la ora 17, echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf va juca în Bănie o partidă de verificare cu divizionara secundă FC Braşov, acolo unde evoluează, sub formă de împrumut, Laurenţiu Popescu şi Vasile Constantin.

Oltenii ar fi trebuit să mai joace încă două meciuri amicale în Turcia, cu Banik Ostrava, pe 14 ianuarie, şi încă unul, pe 16 ianuarie, cu un adversar care ar urma să fie stabilit, iar pe 20 ianuarie era prevăzută revenirea acasă, cu două zile înaintea primului meci oficial, cu Rapid. Astfel, în cele 10 zile petrecute în Antalya, Ştiinţa a jucat un singur amical, câştigat cu 5-2 contra ungurilor de la Paksi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Comentariul
Numele

Operaţie antispam (completează):  *