Anul acesta, Moş Crăciun are nevoie de ajutorul nostru!

0
453
Elfii și elfițele de la centrul de remodelare și înfrumusețare Idealis Beauty și

Asociaţia “Schimbăm Împreună” vor derula, în perioada 1 – 20 decembrie, campania “Să oferi e ideal”.Noua căsuță a Moșului, pe perioada derulării campaniei se va afla la sediul Idealis Beauty, aflat în Craiova, str. Gilortului, nr. 9 (vis-à-vis de liceul Matei Basarab). În cadrul campaniei, elfii Moșului vor strange donaţii pentru copiii din medii vulnerabile, cu vârste cuprinse intre 6 și 15 ani, cu scopul de a le oferi o bucurie în preajma sărbătorilor de iarnă, pentru fiecare din obiectele donate, trebuie specificat cui îi este destinat cadoul, unei fete sau unui băiat, respectiv vârsta care trebuie să o aibă copilul căruia i se adresează si pot fi aduse , între 1 – 20 decembrie, la sediul “Idealis Beauty” (Craiova, str. Gilortului, nr. 9, vis-à-vis de liceul Matei Basarab) și adu-ne cadoul tău, iar noi ne asigurăm că va ajunge de Crăciun la un copil care se va bucura nespus.
��CE SE POATE DONA?
��Hăinuțe și încălțăminte, pentru copii între 6-15 ani, într-o stare bună, curate și deloc deteriorate. Le împachetăm frumos și le pregătim, în funcție de mărime, sexul copilului și starea lui materială.
��Jocuri și jucării �� – Cea mai mare bucurie pentru cei mici sunt jucăriile. Indiferent de cât de greu le este, joaca este esențială pentru dezvoltarea lor mentală și pentru a se menține optimiști și veseli.
��Tablete și rechizite școlare – Susținem educația și încercăm pe cât posibil să prevenim abandonul școlar la copiii proveniți din medii defavorizate.
��Produse igienico-sanitare – împreună cu produsele de îngrijire personală, acestea sunt esențiale pentru sănătatea copiilor. Uneori este greu să și le permită chiar și pe cele esențiale.
��Donează cărți – Poveștile hrănesc imaginația copiilor și îi mențin vii și inocenți. Orice carte este binevenită, atâta timp cât este educativă și conține povești potrivite pentru copii.
��Donații în bani – Cei care, din diferite motive, nu pot ajunge să achiziţioneze personal cadoul unui copil, vă punem la dispoziție un cont bancar. Dacă alegi să depui orice sumă de bani, oricât de mica, o poți face în contul Asociației “Schimbăm împreună”: RO71RNCB013413179575001. Din banii strânși, elfii vor cumpăra obiectele necesare celor mici.
��VOLUNTARII Asociației “Schimbăm Împreună” și elfițele de la centrul Idealis Beauty vor avea grijă că toate donațiile să ajungă la copii, în perioada 22-24 decembrie 2020.
Indiferent de cât de mare sau mică este contribuția ta, ea va aduce un zâmbet pe fața unui copil aflat în dificultate.
��Cum puteți avea un Crăciun încărcat de bunătate, toleranță, încredere? Alege să oferi!
Să oferi e #IDEAL