Zâmbetul Copilăriei – regăsit de către elevii Liceului „Charles Laugier”

0
1174

Plecând de la moto-ul ,, Fii bun de câte ori se poate! Și întotdeauna se poate, elevii claselor a IX-a din cadrul Liceului Charles Laugier, din Craiova, organizeaza in perioada 11-13 decembrie prima ediție a Târgului de Craciun. La targ sunt expuse spre vanzare atat produse culinare variate, cat si obiecte handmade confectionate de catre elevi. Târgul a debutat cu un concert de colinde susținut de catre elevii școlii.
Într-o atmosferă frumoasă, gustul produselor a încântat cumpărătorii si a îndulcit pauzele elevilor in prima zi de targ. Elevii au fost coordonați și mobilizați de catre doamna profesoară Iuliana Predoi si domnul profesor Sorin Bîrsan. Fiecare produs va fi vândut cu sume simbolice, iar banii strânși, din vânzarea produselor realizate de copii, vor fi folosite în scopul ajutorării unor cazuri sociale.
,,Felicităm desăvârșita organizare și mulțumim tuturor celor care au contribuit ca acest eveniment să aducă Bucurie prin lucruri mărunte. Am simțit emoția unei activități desfășurată cu succes. Faptele bune încep cu milostenia, fiecare dar al nostru, fie chiar mărunt, pentru cel care are nevoie devine un dar imens. Ne aratam aprecierea fata de elevii nostri implicati in organizarea acestui targ caritabil si, in mod special, elevei Pirsoi Roberta, promotorul acestei activitati”, a spus doamna profesor Iuliana Predoi.
La rândul său, profesorul Birsan Sorin, a remarcat solidaritatea de care au dat dovada elevii școlii, implicarea acestora in organizarea acestei activitati. „De multi ani derulam la nivelul scolii o multitudine de proiecte atat la nivel local, cat si international. Constat cu mare placere schimbarea opticii elevilor acestor vremuri. Căldura de care au dat dovada, spiritul antreprenorial al copiilor, lucrul în echipă sunt lucruri care m-au încântat. Nu în ultimul rand, dorinta de a-i bucura, macar pentru o clipa, pe copiii aflati într-o situație delicată” a încheiat  profesor Sorin Birsan.