Concurs de desen digital pentru copii și tineri, pe tema sărbătorilor de iarnă

0
262

Casa de Cultură „Traian Demetrescu” lansează concursul de desen digital „Sărbători de iarnă cu braţele deschise”, ediţia a VII-a. Acesta este deschisă tinerilor artişti, care pot concura pe trei categorii de vârstă: până în 7 ani, 8-11 ani, 12-15 ani şi 16-18 ani.

Lucrările trebuie realizate digital (pe calculator), pe suprafaţa unei pagini A4, şi trimise sub forma tipărită (printată) pe adresa instituției (Craiova, strada „Traian Demetrescu” nr. 31), cu menţiunea „pentru concursul de desen digital”, până la data de 17 decembrie, ora 16.00. Desenul trebuie să poarte pe verso numele şi prenumele autorului, adresa şi un număr de telefon la care poate fi contactat. De asemenea, lucrările pot fi trimise şi în format .jpg pe adresa de e-mail tradem@tradem.com, cu subiectul „pentru concursul de desen digital”, până la data de 17 decembrie, ora 16.00. E- mail-ul trebuie să conţină numele şi prenumele autorului, adresa şi un număr de telefon unde poate fi contactat.

Juriul este format din Magda Buce-Răduţ – profesor şi artist plastic, Cristina Manea – profesor la Colegiul Tehnic de Arte şi Meserii „Constantin Brâncuşi”, și Roberta Ionescu – artist vizual. Pentru fiecare categorie de vârstă vor fi acordate Premiul I – în valoare de 130 lei, Premiul al II-lea – în valoare de 100 lei, Premiul al III-lea – în valoare de 70 lei. Premierea va avea loc în data de 22 decembrie, ora 14.00, la sediul Casei de Cultură „Traian Demetrescu”.