Se inaugurează Târgul de Crăciun 2022

0
1102
În seara aceasta, la Craiova, se va inaugura Târgul de Crăciun 2022. După mai bine de două luni de pregătiri, orașul arată ca în poveștile cu Moș Crăciun. Luminițele se vor aprinde la ora 18:30 se vor aprinde luminițele. Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, va fi prezentă la bradul din Piața Mihai Viteazul, chiar la momentul respectiv. Ulterior, va face o plimbare prin Târgul de Crăciun (zona Doljana, Piața Frații Buzești). Târgul de Crăciun din Craiova se desfășoară în cinci piețe (Piața Mihai Viteazul, Piața Regele Ferdinand și Regina Maria – Doljana, Piața Frații Buzești, Piața William Shakespeare – Teatrul Național și Părculețul Sfântul Dumitru) și va rămâne deschis până pe 8 ianuarie 2023.  Primăria Craiova îi pe toți vizitatorii să surprindă în imagini atmosfera de sărbătoare și să trimită ulterior, cea mai frumoasă fotografie cu instalațiile de sărbători, cu roata panoramică, patinoarul, concertul susținut de cei mai mari artiști români, figurinele sau cu orice alt detaliu din Târgul de Crăciun din Craiova pe care îl consideră demn de imortalizat.

          “Cea mai frumoasă fotografie va fi trimisă la concursul European Best Destinations, pentru a ne reprezenta orașul în competiția pentru cel mai frumos târg de Crăciun din Europa. Astfel, unul dintre vizitatori va avea ocazia să facă parte din echipa care promovează Târgul de Crăciun de la Craiova!”, se precizează în comunicatul de presă al Primăriei Craiova.        Fotografiile vor fi trimise pe adresa de e-mail imaginecv@primariacraiova.ro până marți, 15 noiembrie.

####

      Tot astăzi, de la ora 17, pe strada A. I. Cuza, zona English Park, începe The Artist Awards – cel mai mare spectacol al industriei muzicale din România.