Amical Ştiinţa – Viitorul Pandurii, în cantonamentul “Ilie Balaci”

0
622

În pauza competiţională provocată de meciurile echipelor naţionale, Universitatea Craiova va disputa un amical în compania echipei de ligă secundă Viitorul Pandurii Târgu Jiu, în baza de cantonament „Ilie Balaci”, duminică, de la ora 11.

Cele două formaţii s-au mai duelat într-un amical în urmă cu o lună, în aceeaşi locaţie, Universitatea Craiova câştigând atunci cu 4-0, goluri marcate de: Vătăjelu, Roguljic, Atanas Trică și Gustavo. Universitatea Craiova şi Pandurii s-au întâlnit în sezonul trecut în două meciuri oficiale, în semifinalele Cupei României, echipa din Bănie calificându-se după 3-0 acasă şi 2-2 în deplasare, ulterior câştigând şi trofeul. Amicalul de duminică va fi cel de debut la Viitorul Pandurii pentru antrenorul Alexandru Ciobanu. Viitorul Pandurii se află pe locul 14 în Liga a II-a,cu 14 puncte în 13 etape.

Următorul meci oficial al Universităţii Craiova este duminică, 21 noiembrie, de la ora 18.00, în deplasare, cu FC Argeş, în prima etapă a returului sezonului regular al Ligii I.