Marian Jean Marinescu: „Cei care ați stat acasă veniți, vă rog, la vot!

1
238

Liderii ACL Dolj îi îndeamnă pe craioveni să vină duminică la urne pentru a vota așa cum le dictează conștiința. Liderul democrat-liberalilor doljeni, Marian Jean Marinescu, crede că aceștia vor face diferența și că multe voturi vor fi în favoarea candidatului dreptei, Klaus Iohannis, chiar dacă locuitorii Craiovei nu au organizat nici un miting pentru a-și manifesta simpatia pentru acesta.

Președintele PDL Dolj, Marian Jean Marinescu, a afirmat, ieri, într-o conferință de presă, că mulți craioveni nehotărâți, care au stat acasă la primul tur, vor ieși duminică pentru a-și exercita dreptul de vot. Liderul democrat-liberalilor doljeni a spus că nu are un procent al acestora, dar că, teoretic, este vorba de toți cei care nu s-au prezentat la urne în primul tur. „Procentul craiovenilor nehotărâți este mare, sunt toți cei care nu au votat în primul tur. Și eu sunt convins că foarte mulți dintre aceștia vor ieși acum la vot”, a declarat acesta.

„Duminică vor ieși la vot mai mulți craioveni”

Marinescu este convins că duminică vor ieși la vot mai mulți craioveni, deoarece ei nu sunt de acord, printre altele, cu atitudinea din ultimele zile a unor politicieni. „Sunt convins că municipiul nostru nu poate să accepte așa ceva. Cei care ați stat acasă veniți, vă rog, la vot și votați ce credeți voi, dar nu lăsați netaxate astfel de comportamente”, a spus Marinescu, referindu-se la o postare pe Facebook a primarului Lia Olguța Vasilescu, în care aceasta taxa astfel reacția mass-media vizavi de protestele de stradă: „Facem război civil sau îl convinge cineva pe mutu’ ăla să iasă la dezbatere, să vadă lumea ce are în cap”, a comentat aceasta.

„Nu au ieșit la miting pentru că așa au simțit”

Întrebat de ce Craiova nu a fost, totuși, printre orașele în care simpatizanții să organizeze mitinguri de susținere a candidatului dreptei, Marian Jean Marinescu a explicat că așa au simțit locuitorii să se manifeste, dar că ei își vor spune cuvântul în fața urnelor. „Craiova nu a ieșit la miting, este adevărat, dar așa simte ea să se manifeste. Dar se poate simți starea de dezaprobare și se va vedea la vot”. Liderul PDL Dolj a avansat și explicația conform căreia oamenilor „le-a fost frică să iasă în stradă”. „După modul cum se acționează în instituții de către PSD, se poate trage și această concluzie”, a spus Marian Jean Marinescu.

„ACL va ieși câștigătoare pe Craiova”

Cu toate acestea, liderul PDL Dolj crede că ACL va ieși câștigătoare pe Craiova. „Intrăm în bătălie ca să o câștigăm, nu?”, a fost răspunsul lui Marinescu la întrebarea dacă Klaus Iohannis va fi votat în Craiova de peste 60%, depășind astfel procentul avansat de liderul PSD Craiova, Lia Olguța Vasilescu, pentru alegerile de duminică. „Îi rog pe oameni să privească așa aceste alegeri: ca o confruntare între doi oameni care sunt exponenții a două lucruri complet diferite: unul vrea o țară normală, iar celălalt vrea o țară în care să conducă haosul, corupția, să pună stavilă la orice liberate a cuvântului, să poți să dai o lege prin care să poți să faci orice”, a concluzionat președintele PDL Dolj.

1 COMENTARIU

  1. marijean,sa fii convins ca duminica vor iesi mai multi oameni la vot dar tot la fel de sigur sa fii ca nu vor vota asa cum crezi……

Comments are closed.