Mihăilă, implicat în victoria României U21 cu Ucraina

0
264

Atacantul Universităţii Craiova, Vali Mihăilă, a debutat cu succes la naţionala U21 a României, în victoria cu 3-0 contra Ucrainei, la Ploieşti. Mihăilă a intrat pe teren în repriza secundă, la 0-0, şi a fost implicat în fazele primelor două goluri. A declanşat faza din care Moruţan a deschis scorul, şi a reluat cu umărul în portar, la golul lui Adi Petre de 2-0. Tot Petre a marcat şi pentru 3-0, în prelungiri. Un alt debutant, Marius Marin, a primit direct cartonaş roşu la un minut după ce a intrat, în minutul 85.

Mirel Rădoi a folosit formula: Daniel Vlad – Radu Boboc, Andrei Chindriş, Alexandru Paşcanu, Mihai Velisar – Răzvan Oaidă, Tudor Băluţă (căpitan), Olimpiu Moruţan (Denis Olaru, 76) – Dennis Man (Marius-Mihai Marin, 84), George Ganea (Adrian Petre, 76), Denis Drăguş (Valentin Mihăilă, 63).

În alte meciuri din Grupa a 8-a, Danemarca a învins Irlanda de Nord cu 2-1, iar Finlanda a trecut de Malta cu 4-0. Finlanda ocupă primul loc, cu 7 puncte (3 jocuri), urmată de Danemarca, 6 puncte (2 j), România, 3 p (2 j), Ucraina, 3 p (3 j), Irlanda de Nord, 2 p (3 j), Malta, 1 p (3 j). Următoarele partide vor avea loc pe 14 octombrie, Finlanda – Danemarca şi România – Irlanda de Nord.