Majstorovic: „Suntem favoriţi din umbră, ca Serbia la Euro!”

0
249
Campion european cu naţionala ţării sale, liberoul echipei de volei a Craiovei îşi doreşte o performanţă similară şi la club
Şi campionatul de volei masculin iar startul în acest week-end, iar SCMU Craiova se vrea, ca de obicei, una dintre principalele protagoniste. Trupa lui Dan Pascu va fi angrenată pe 3 fronturi: Divizia A1, Cupa României şi cupele europene. În lotul echipei din Bănie se află şi un campion european, sârbul Neven Majstorovic, cel care a cucerit recent cu naţionala ţării sale titlul continental. „Majstorul” şi-ar dori să repete succesul şi cu formaţia din club, care debutează în campionat sâmbătă, de la ora 17, în Sala Polivalentă, contra echipei Explorări Baia Mare. „Noul sezon se anunţă imprevizibil, iar noi ne dorim să fim şi de data aceasta în primele 3 locuri. Suntem favoriţi din umbră, precum Serbia la Euro, trebuie să demonstrăm pe teren dacă vrem să luăm titlul, dar eu sper ca măcar să repetăm sezonul precedent. Important este să evităm accidentările, fiindcă avem jucători buni, cu experienţă, care pot face diferenţa. Sunt echipe precum Galaţi, Dinamo şi Zalăul, care s-ar întărit şi se vor bate la titlu. Baia Mare are şi ea jucători buni, dar dacă etalăm cel mai bun joc al nostru ne vom impune” a declarat Neven Majstorovic.
Căpitanul echipei din Bănie, Laurenţiu Lică, a fost şi el prezent la Euro, cu naţionala României. „Lolo” a prafaţat astfel sezonul care urmează: „Suntem în linie dreaptă, începutul este important, pentru că suntem o echipă care vrea să se claseze sus şi trebuie să debutăm cu dreptul. Vrem o victorie de 3 puncte cu Baia Mare, o echipă ambiţioasă, pe care am învins-o în turneul de pregătire de la Zalău. Ştim însă că amicalele nu se compară cu meciurile oficiale şi trebuie să demonstrăm pe teren că suntem într-o formă bună. Lupta la vârf se va duce între patru echipe: Craiova, Galaţi, Zalău şi Dinamo”.